סלט חצילים מוחמץ - עם שמן אבוקדו מעודן
מרכיבים:
3-4 חצילים בינוניים
1 פלפל אדום - חתוך לקוביות קטנות
צרור פטרוזיליה קצוצה
4-5 שיני שום כתושים
2- 3 כפות חומץ הדרים
5 כפות שמן אבוקדו מעודן
מלח גס
קורט כמון - (אופציה)
אופן הכנה:
חותכים את החצילים לקוביות בגודל 2 ס"מ לערך..
מחממים תנור לחום בינוני גבוה
בתבנית אפיה מניחים נייר אפיה - עליו מפזרים את קוביות החציל
מזלפים כ- 2 כפות שמן אבוקדו מעודן על החצילים ומפזרים מעט מלח גס
אופים עד להזהבה קלה - ומקררים
הכנת הרוטב:
מערבבים יחד 3 כפות שמן אבוקדו מעודן, חומץ, שום, פטרוזיליה קצוצה וקוביות קטנות של פלפל אדום
מוזגים על החצילים - בוחשים בעדינות
טועמים - ומתקנים תיבול
למתכונים נוספים
http://bit.ly/TwBLXs