היי אתי,
בכיף יקירה
לשאלתך: אם יש לך קמח דורום דק(נראה כמו קמח תירס דק)אז כן
אפשר לשלב עם קמח לחם(שטיבל 2)אבל עד כ-10 אחוז מכל כמות הקמח בבצק(השטיבל 2 עשיר בגלוטן במילא,ואין צורך "להעמיס").
בקילו קמח יש 7 כוסות בערך..עד חצי כוס קמח דורום את יכולה להוסיף.
עם קמח רגיל את יכולה לשלב בערך עד 3/4 כוס.
וכמובן לישה מעט ארוכה יותר מבצק רגיל מאוד תתאים לבצק עשיר בגלוטן.
בהצלחה יקירה! ואשמח לדעת איך יצא