היי, אני בדר"כ לא אוהבת פשטידות אבל יום שבת בבוקר הכנתי אותה לארוחת בוקר ויצא מ-ו-ש-ל-ם. קיבלתי מלא מחמאות. הכנתי אותה חלבית אבל הבנתי שאפשר להכין אותה גם פרווה. אז ככה..
חומרים:
3 בצלים גדולים קצוצים
3 קופסאות שימורים של פטריות שמפיניון חתוכות
3 ביצים
חצי כוס קמח
חצי כפית אבקת אפייה
חצי כפית אבקת מרק
מלח ופלפל
*יש המלצות להוספת גבינות. אני הוספתי קוטג', פטה וגבינה צהובה.
-מטגנים את הבצל במחבת עד שהוא מזהיב אח"כ מוסיפים את הפטריות ומערבבים כמה דקות. מעבירים לקערה ומערבבים יחד עם כל החומרים. מעבירים לתבניות מאפינס קטנות (אני אפיתי בקפקייס) ואופים בחום 180 מעלות בערך 40 דקות. בתאבון