חג שבועות מתקרב ואנו שמחים לשתף אתכם במתכון נהדר לבלינצ'ס ביתי במילוי מפנק של מסקרפונה ופירות יער. קינוח מושלם לארוחת החג, ולכל אירוח שיבוא אחריו smile emoticon בתיאבון! בסיס לעלי בלינצ'ס (6-7 עלים): 1 כוס קמח מנופה 1 כוס חלב 2 ביצים 1 כף שמן הכנת הבלינצ'ס: 1.לשים את החלב בקערה. 2.מוסיפים בהדרגה את הקמח. ומערבבים עד שאין גושים 3.מוסיפים את הביצים ואת השמן 4.משמנים מחבת טפלון קלות (אפשר עם ספריי שמן, או נייר סופג טבול בשמן או בחמאה מומסת) 5.יוצקים עם מצקת בלילה על המחבת החם. להטות את המחבת עד שהבלילה מכסה את המחבת. 6.מטגנים קלות שתי דקות עד שקצוות הבלינצ'ס מזהיבות ומתחילות להשתחרר מהמחבת (להתרומם מעט) מוציאים ומניחים על צלחת לצינון למלית המסקרפונה ופירות היער: 250 גרם מסקרפונה 250 מ"ל שמנת מתוקה 50 גרם סוכר 100 גרם פטל טרי או קונפיטורה איכותית הכנת המלית: 1.מקציפים את השמנת עם הסוכר, עד קבלת קצפת רכה 2.בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את גבינת המסקרפונה על מנת לרכך אותה מעט. 3.מקפלים פנימה את הקצפת ומערבבים עד שהיא מתמזגת עם גבינת המסקרפונה 4.מערבבים את הפטל הטרי עם הגבינה וממלאים את הבלינצ'ס בשתי כפות מהתערובת. 5.מקפלים את העלה מסביב למלית וסוגרים משני הצדדים 6.במידה ויש קונפיטורה, שמים שתי כפות מלית גבינה על הבלינצ'ס ומעליו 2 כפיות קונפיטורה.
|