רכיבים:
2-3 ק"ג אסאדו חתוך לרצועות דקות עד 5 ס"מ
1 כפית סוכר חום
מלח גס ופלפל שחור טחון טרי
שמן זית עדין 2-3 כפות
2 כוסות בצל ירוק פרוס
אופן הכנה:
- להדליק את הגריל עם שפע של פחם (בשילוב אש חזקה) ולהמתין עד אשר מואר היטב עם שכבת האפר.
- בינתיים, בקערה לשים את הסוכר, שמן זית, הרבה מלח גס ופלפל ולבצע טפטופי שמן.
- להניח את האסאדו בקערה.
- להניח עם החלק של העצם על המנגל ולצלות 15-20 דקות.
- להפוך ולבשל עוד כ - 15 דקות או עד לנקודת עשייה רצויה.
- להעביר את הנתח לקרש חיתוך מעץ ולתת לו לנוח מספר דקות.
- חותכים לחתיכות (בין העצמות) ומגישים עם סלט בצל, עגבניות וכוסברה.
מוגש מטעם
קייטרינג אסאדו - מיט אנד סוויטhttp://www.meats.co.il/images/webimage/meat_n_sweets_logo_new.png