מצרכים :
שום
כוסברה קצוצה
גמבה אדומה
אם רוצים אפשר גם פלפל אדום חריף
דגים
מלח
פפריקה חריפה (מעט מאוד)
פפריקה מתוקה
כורכום
אופן ההכנה :
1. בסיר רחב שמים 2 כפות שמן, מוסיפים 3 שיני שום, רצועות עגולות של גמבה ומעט כוסברה קצוצה.
2. מטגנים על אש נמוכה עד שהשום משחים (בזהירות, לא לשרוף את השום).
בקערה נפרדת שמים את כל הכוסברה הקצוצה.
3. מוסיפים לה בערך 5 שיני שום מעוכים ורבע כוס שמן זית. לתערובת הזאת מוסיפים כף גדושה של פפריקה מתוקה ומעט פפריקה חריפה, כפית שטוחה של כורכום ומלח - מערבבים היטב הכל.
4. שוטפים את רצועות הדג וטובלים אותם בתערובת הכוסברה שהכנו. מסדרים את הדג כשהוא עטוף בכל התיבול בתוך הסיר, על מצע הגמבה והשום שטיגנו קודם.
5. מוסיפים בערך כוס מים, נותנים רתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים כ-20 דקות.
בתאבון!
נלקח מאתר המתכונים אוכל פלוס -
http://www.foodp.net