היי' רויטל
לגבי קישוט השולחן, אני נוהגת לשים מפה לבנה עליה ראנר זהב שרשום עליו חג שמח, עורכת בצלחות נאות , מקשטת בפרחים מיובשים ריחנים, ניתן היום לקנות תפוחים קטנים או נרות בדוגמת תפוח שצפים, כמו שאומרים השמים הם הגבול.
לגבי התפריט אצלי בדר"כ זה הולך כך:
סימני החג: ראש (בשר ראש עם פטריות/חומוס)
לוביה (לוביה עם קציצות)
רימון
תמר
דלעת (מרק/תבשיל)
כרת - פרסה (קציצות פרסה)
תפוח בדבש
סלק (סלט סלק/עלי סלק)
את הארוחה עצמה אנחנו פותחים עם מבחרי סלטי הבית
אח"כ כנראה מרק עם בצקניות (המתכון טרם פורסם)
ואז מבחר מנות עיקריות שכוללות עופות,בשר ראש וקציצות (לוביה עם קציצות)
תוספות:אורז לבן,אנטיפסטי בתנור,תפו"א בתנור,זיתים מבושלים
לקינוח:עוגת דבש,גלידה וכנראה לפתן
רוב המתכונים מופיעים בספר הבישולים שלי באתר הנה הכתובת
http://www.foodsdictionary.co.il/MyRecipes.phpמקווה שעזרתי
חג שמח ושנה טובה ומתוקה