הודעה על הפסקת פעילות הפורומים באתר FoodsDictionary:החל מחודש נובמבר 2018, הפעילות בפורומים תופסק.כל התכנים הקיימים בפורומים ישארו ולא יוסרו מהאתר.
קרא עוד
חייב לדעת..
10:45 ,05.09.2014
קרניבור
השאלה לא ממש מתאימה לכינוי שלי אבל.. איך מוציאים סטייק או חזה עוף עם פסים?
Re: חייב לדעת..
19:52 ,06.09.2014
צוות האתר
היי, התשובה היא באמצעות מחבת פסים כמובן (:
Re: חייב לדעת..
17:58 ,29.06.2015
selavi
הגזמת... תקנה פלנצ'ה טובה עם פסים (מומלץ ברזל יצוק) אבל גם מחבת כבדה תעשה את העבודה. תלהיט אותה כמו שצריך עם שכבה דקה של שמן או חמאה. תניח את הבשר/עוף בלי לגעת בו עד שהצבע שלו ישתנה בחלק העליו. ליצירת שתי וערב פשוט תניח אותו בצורה המנוגדת (רק אחרי שצרבת גם צד שני).