הודעה על הפסקת פעילות הפורומים באתר FoodsDictionary:החל מחודש נובמבר 2018, הפעילות בפורומים תופסק.כל התכנים הקיימים בפורומים ישארו ולא יוסרו מהאתר.
קרא עוד
אנטריקוט במחבת ביתי
12:47 ,31.10.2016
aried
היי אני מארח מספר חברים ביום שישי ומתכנן להכין אנטריקוט על מחבת ברזל זו לא פעם ראשונה שאני מכין אך בדר"כ אני מכין נתח אחד או שניים וביום שישי אכין מספר נתחים כל נתח אני מכין בנפרד, כלומר לא מכין מספר נתחים על אותו מחבת. השאלה שלי היא איך הכי נכון לשמור על חום ועסיסיות השר כך שכולם נשב לאכול יחד? האם לצלות 100% את הנתחים ולהכניס לרשת תנור מכוסה ב80 מעלות? האם לצלות את הבשר פחות כך שאת שאר הצלייה יקבל מהתנור?
אשמח לעזרה
Re: אנטריקוט במחבת ביתי
17:11 ,02.11.2016
צוות האתר
היי, להלן התגובה של יפה ימין, בלוגרית באתר: ניתן לשמור סטייק "בחיים" למספר דקות (לא גדול) בתנור בחום של 80 או 100 מעלות. זו האפשרות היחידה להכין סטייקים למספר גדול יותר של אנשים ולהגיש לכולם בבת-אחת. בהצלחה (: צוות האתר.