מרכיבים: 2 סלקים בינוניים ? מיץ מחצי לימון או יותר, לפי הטעם ? רבע כוס (פלוס מינוס) טחינה גולמית ? מלח לפי הטעם הכנה: ? מבשלים / אופים את הסלקים, מניחים להם להתקרר, מקלפים וקוצצים אותם. ? מפה אפשר פשוט לשים את כל החומרים יחד במעבד מזון ולהפעיל, אבל כדי שהמוצר הסופי יהיה לטעמכם, מומלץ להתחיל מהסלקים והטחינה ואז להוסיף את כל שאר הרכיבים לפי הטעם, תוך כדי שטועמים מדי פעם. יכול להיות שיהיה צורך בעוד טחינה אם רוצים ממרח יותר סמיך, או אם הסלקים גדולים במיוחד.
למחפשי מומלץ להגיש עם טחינה סלק, בתאבון.
|