הודעה על הפסקת פעילות הפורומים באתר FoodsDictionary:החל מחודש נובמבר 2018, הפעילות בפורומים תופסק.כל התכנים הקיימים בפורומים ישארו ולא יוסרו מהאתר.
קרא עוד
דיון לגבי סירופ סוכר
19:31 ,21.03.2014
aviel145
היי, זה שוב אני..
אני משרה תפוזים סינים באלכוהול 96%, כבר במשך שבועיים..לצורך הכנת ליקר ויש לי שאלה..
למה בעצם צריכים למהול בסוף סירופ סוכר בליקר? למה נועד הסוכר? אי אפשר בלעדיו?..
אודה לכם אם תוכלו לעזור בסוגייה הזאת
תודה מראש! ושבת שלום! אביאל
Re: דיון לגבי סירופ סוכר
18:07 ,24.03.2014
צוות האתר
היי אביאל, להלן תשובתה של מאיה פפיסמדוב:
אז ככה: ליקר הוא משקה אלכוהולי שמופק בד"כ מפירות,צמחים או תבלינים באמצעות השרייה באלכוהול או תזקיק אלכוהולי..הוספת הסוכר בתהליך ההשרייה עוזר במיצוי הפרי ובחיזוק ושיפור הטעם המריר, מה שיוצר ליקר טעים יותר.