דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 174 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להרתיח בסיר מים, 1/2 כוס סוכר ונס קפה. לצנן ולהוסיף את הברנדי.
  • 2 טובלים בסירופ את הבישקוטים ומניחים בתבנית אחד ליד השני.
  • 3 בקערת מערבל מקציפים את השמנת עם 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב. מניחים בצד.
  • 4 בקערה נוספת מקציפים את גבינת השמנת עם 1/2 כוס סוכר כ- 7 דקות לפחות עד לקבלת תערובת אוורירית.
  • 5 מקפלים את השמנת לתוך תערובת הגבינות עד לקבלת קרם אחיד.
  • 6 מורחים מחצית מהקרם על הבישקוטים, מניחים מעל שכבת בישקוטים נוספת טבולה בסירופ ומורחים מעליהם את יתרת הקרם.
  • 7 משהים לילה במקרר.
  • 8 לפני הגשה בוזקים אבקת קקאו.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש במקום בבישקוטים בעוגיות שקדים.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)467268
חלבונים (גרם)4.8 2.76
פחמימות (גרם)4526
שומנים (גרם)29.11 16.72
מתוכם שומן רווי (גרם)17.02 9.78
כולסטרול (מ"ג)119.05 68.38
נתרן (מ"ג)323.34185.72
סיבים תזונתיים (גרם)1.28 0.73
מים (גרם)29.9717.21
סידן (מ"ג)0.90.52
מגנזיום (מ"ג)0.30.17
אבץ (מ"ג)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 36.4% 6% 56%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.6 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.