גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | בשר | » | צלי בקר על מצע של ירקות |
8 מנות/יחידות, 287 גרם למנה\יחידה
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 341 | 119 |
חלבונים (גרם) | 37.9 | 13.21 |
פחמימות (גרם) | 10 | 4 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.56 | 1.24 |
שומנים (גרם) | 15.98 | 5.57 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 5.08 | 1.77 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 91.25 | 31.79 |
נתרן (מ"ג) | 563.28 | 196.26 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.36 | 0.47 |
מים (גרם) | 219.59 | 76.51 |
ליקופן (מ"ג) | 0.17 | 0.06 |
ויטמין A (מק"ג) | 154.01 | 53.66 |
ויטמין B (מ"ג) | 12.17 | 4.24 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.14 | 0.05 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.21 | 0.07 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 10.08 | 3.51 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.86 | 0.3 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.87 | 0.3 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 24.03 | 8.37 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 2.16 | 0.75 |
ויטמין C (מ"ג) | 11.86 | 4.13 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.45 | 0.51 |
ויטמין K (מק"ג) | 11.36 | 3.96 |
סידן (מ"ג) | 51.25 | 17.86 |
ברזל (מ"ג) | 2.71 | 0.94 |
מגנזיום (מ"ג) | 41.9 | 14.6 |
זרחן (מ"ג) | 313.21 | 109.13 |
אבץ (מ"ג) | 6.85 | 2.39 |
אשלגן (מ"ג) | 645.69 | 224.98 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.88 | 0.31 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.24 | 0.09 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.63 | 0.22 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 2.51 | 0.87 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 2.45 | 0.85 |