דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 287 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לטבול את פרוסות הבקר בקמח (8 פרוסות בעובי של 2 ס"מ בשר לצלי).
  • 2 בסיר רחב ושטוח לחמם את השמן ולטגן את הירקות (2 בצלים פרוסים דק, שן שום כתושה וגזר מגורר). את השום לטגן בסוף שלא יישרף.
  • 3 להוציא את הירקות ובאותו סיר לטגן את הבקר 2 דקות מכל צד לסגירה.
  • 4 להוסיף את המים ואת הירקות, לתבל ולבשל מכוסה עד להתרככות הבשר (לא בישול יתר שהפרוסות תשמורנה על צורה ברורה).
  • 5 אחרי שהנוזלים מצטמצמים מאד והבשר עשוי לטעמכם, למהול כף רוטב ברביקיו ולבשל עוד רבע שעה על אש נמוכה בסיר גלוי לצמצום ומיצוי.
  • 6 לטעום ולתקן תיבול.
  • 7 על מחבת פסים לוהטת להקפיץ את הדלעת (כוס פרוסות דקות וארוכות) בשמן זית המתובל בג`ינג`ר ובצל ירוק. להוציא ולהקפיץ את הקולרבי (כוס פרוסות דקות וארוכות) גם כן.
  • 8 להניח שכבת חסה, מעליה לסדר עיגול דלעת, להניח את הבשר מעל, לסיים בקולרבי ולעטר בנבטי האפונה.
  • 9 להתענג חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לפזר פלפל גרוס ומעט רוטב חרדל.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של נורית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)341119
חלבונים (גרם)37.9 13.21
פחמימות (גרם)104
מתוכן סוכרים (גרם)3.56 1.24
שומנים (גרם)15.98 5.57
מתוכם שומן רווי (גרם)5.08 1.77
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)91.25 31.79
נתרן (מ"ג)563.28196.26
סיבים תזונתיים (גרם)1.36 0.47
מים (גרם)219.5976.51
ליקופן (מ"ג)0.170.06
ויטמין A (מק"ג)154.0153.66
ויטמין B (מ"ג)12.174.24
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.07
ויטמין B3 (מ"ג)10.083.51
ויטמין B5 (מ"ג)0.860.3
ויטמין B6 (מ"ג)0.870.3
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)24.038.37
ויטמין B12 (מק"ג)2.160.75
ויטמין C (מ"ג)11.864.13
ויטמין E (מ"ג)1.450.51
ויטמין K (מק"ג)11.363.96
סידן (מ"ג)51.2517.86
ברזל (מ"ג)2.710.94
מגנזיום (מ"ג)41.914.6
זרחן (מ"ג)313.21109.13
אבץ (מ"ג)6.852.39
אשלגן (מ"ג)645.69224.98
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.880.31
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.240.09
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.630.22
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.510.87
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.450.85

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 24.5% 58.2% 15.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה