דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 168 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בורקס עם כבדי עוף
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן.
  • 2 מוסיפים את הכבדים (8 כבדים בסה"כ), ממליחים, מפלפלים ומבשלים על אש גבוהה כ- 3 דקות מכל צד.
  • 3 מורידים מהאש ומקררים.
  • 4 מניחים כל כבד על ריבוע של בצק (אני השתמשתי ב- 8 יחידות של בצק ריבועים של מעדנות), סוגרים את הבצק כך שהכבד יבלוט, מניחים תבנית משומנת עם נייר פרגמנט ומניחים את הבורקסים.
  • 5 מורחים חלמון על הבצק.
  • 6 מחממים את התנור ל- 250 מעלות ואופים כחצי שעה עד 40 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 33.5% 22% 44.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב