דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב נהדר של טעמים למנה ראשונה מושלמת

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 680 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 כרובית בינונית מפורקת לפרחים הכי קטנים - להניח בתוך קערה, למלא במים ולהוסיף למים חצי כוס חומץ.
  • 2 להשרות בערך חצי שעה.
  • 3 לסנן את הכרובית מהמים, להכניס לקערה מתאימה.
  • 4 לקצוץ את השמיר ולהוסיף.
  • 5 לפזר מעל את המלח.
  • 6 לשפוך את החומץ הנותר והשמן ולערבב.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להחליף את השמן במיונז למי שאוהב.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
לקבלת סלט יותר דיאטטי ניתן להוסיף 2 כפות שמן במקום 4 כפות.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בתיה דורון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)13320
חלבונים (גרם)5 0.73
פחמימות (גרם)142
מתוכן סוכרים (גרם)5.39 0.79
שומנים (גרם)7.76 1.14
מתוכם שומן רווי (גרם)0.52 0.08
נתרן (מ"ג)790.72116.25
סיבים תזונתיים (גרם)5.95 0.87
מים (גרם)619.5891.09
ויטמין A (מק"ג)649.41
ויטמין B (מ"ג)3.960.58
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.190.03
ויטמין B3 (מ"ג)1.430.21
ויטמין B5 (מ"ג)1.530.22
ויטמין B6 (מ"ג)0.530.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)151.9122.33
ויטמין C (מ"ג)117.7217.31
ויטמין E (מ"ג)0.180.03
ויטמין K (מק"ג)35.95.28
סידן (מ"ג)95.0813.98
ברזל (מ"ג)2.050.3
מגנזיום (מ"ג)46.486.83
זרחן (מ"ג)109.316.07
אבץ (מ"ג)0.810.12
אשלגן (מ"ג)798.16117.34
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.140.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.140.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
18.2% 23.8% 15.3% 42.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.6 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.