דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 63 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדות בשלושה צבעים
  • 1 לשים בקערה את כל חומרי הבצק (חצי כוס סוכר, חבילת חמאה, שמנת חמוצה, ביצים, קמח, סוכר וניל וקליפת תפוז מגורדת), ללוש לבצק אחיד ואוורירי (אם הבצק נדבק לידיים, להוסיף בהדרגה קמח).
  • 2 לקרר שעתיים במקרר.
  • 3 לערבל אינסטנט פודינג וניל + 1 כוס חלב, לשים בקערה.
  • 4 לערבל אינסטנט פודינג ריבת חלב + 1 כוס חלב, לשים בקערה.
  • 5 לערבל אינסטנט פודינג שוקולד + 1 כוס חלב, לשים בקערה.
  • 6 לקמח משטח עבודה, לחלק את הבצק לשלושה חלקים שווים ולרדד.
  • 7 למרוח את החמאה הנותרת על הבצק, לפזר כוס סוכר ומעל את האינסטנט. כך שלוש פעמים, כל פעם בטעם שונה.
  • 8 לגלגל לרולדות ולפרוס לעיגולים של 1 ס"מ.
  • 9 להניח בתבנית משומנת במרחק האחד מהשני (העוגיות מתנפחות).
  • 10 להבריש כל עוגיה בחמאה.
  • 11 לחמם תנור מראש ל- 180 מעלות ולאפות 17-18 דקות.
  • 12 לקרר ולבזוק מעל אבקת סוכר.
  • 13 לשמור בכלי סגור.
  • 14 בתיאבון...

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 25.1% 7.1% 67.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב