דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת פסטה קלה להכנה

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 834 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקצוץ את הבצלים.
  • 2 לחמם שמן במחבת, להוסיף את הבצלים ולטגן עד להשחמה.
  • 3 לבשל את הפסטה על פי ההוראות במים ומלח. להוציא ולסנן.
  • 4 להניח את הפסטה בקערה, להוסיף את הבצלים המטוגנים (כולל השמן שנותר במחבת), הביצים, המלח והפלפל ולערבב.
  • 5 לשפוך לתבנית אינגליש קייק (3 יח`) או תבנית מרובעת ולהכניס לתנור לחום של 180 מעלות ולאפות עד להזהבה בערך 20-30 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף קופסת פטריות קצוצות.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)32038
חלבונים (גרם)11.28 1.35
פחמימות (גרם)516
מתוכן סוכרים (גרם)9.33 1.12
שומנים (גרם)8.37 1
מתוכם שומן רווי (גרם)1.29 0.15
כולסטרול (מ"ג)122.67 14.71
נתרן (מ"ג)652.7178.29
סיבים תזונתיים (גרם)3.69 0.44
מים (גרם)712.7985.5
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)40.634.87
ויטמין B (מ"ג)1.620.2
ויטמין B1 (מ"ג)0.120.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.20.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.270.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.680.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.30.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)54.436.53
ויטמין B12 (מק"ג)0.370.04
ויטמין C (מ"ג)15.921.91
ויטמין D (מק"ג)0.250.03
ויטמין E (מ"ג)0.330.04
ויטמין K (מק"ג)1.220.15
סידן (מ"ג)80.839.7
ברזל (מ"ג)1.040.12
מגנזיום (מ"ג)30.293.63
זרחן (מ"ג)117.9314.15
אבץ (מ"ג)0.740.09
אשלגן (מ"ג)354.4942.52
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.430.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.360.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.130.14
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.040.12

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 11.2% 15.1% 68.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.