דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שכבות פירה תפוחי אדמה ובשר טחון
שכבות פירה תפוחי אדמה ובשר טחון
שילוב נפלא של פירה ובשר

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 138 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 קולפים את תפוחי האדמה ומרתיחים עד לריכוך. מניחים בצד לצינון.
  • 2 מועכים את תפוחי האדמה ומערבבים היטב עד למרקם אחיד, מוסיפים ביצה אחר ביצה, את המלח ואת הכורכום.
  • 3 קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן. מוסיפים את הבשר הטחון והכוסברה, ומערבבים עד לקבלת גוון בהיר. מוסיפים את כל התבלינים ומצננים.
  • 4 משמנים תבנית (תבנית פיירקס עגולה/תבנית חד פעמית בינונית) ומסדרים שכבת תפוחי אדמה ושכבת בשר, ומסיימים עם שכבת תפוחי אדמה.
  • 5 מורחים ביצה מעל תפוחי האדמה ומכניסים לאפייה של 45 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס עגולה/תבנית חד פעמית בינונית.

הערך התזונתי לא כולל את הראס אל חנות. שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)197143
חלבונים (גרם)14.55 10.58
פחמימות (גרם)1310
מתוכן סוכרים (גרם)1.14 0.83
שומנים (גרם)9.47 6.88
מתוכם שומן רווי (גרם)3.17 2.3
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)147.99 107.56
נתרן (מ"ג)651.64473.63
סיבים תזונתיים (גרם)1.48 1.08
מים (גרם)97.7871.07
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)45.6733.19
ויטמין B (מ"ג)4.883.55
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.15
ויטמין B3 (מ"ג)3.232.35
ויטמין B5 (מ"ג)0.940.68
ויטמין B6 (מ"ג)0.370.27
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)24.5917.87
ויטמין B12 (מק"ג)1.491.08
ויטמין C (מ"ג)5.674.12
ויטמין D (מק"ג)0.280.2
ויטמין E (מ"ג)0.680.49
ויטמין K (מק"ג)7.935.76
סידן (מ"ג)33.124.06
ברזל (מ"ג)2.091.52
מגנזיום (מ"ג)26.2919.11
זרחן (מ"ג)165.66120.41
אבץ (מ"ג)3.072.23
אשלגן (מ"ג)401.67291.95
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.660.48
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.510.37
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.591.15
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.481.08

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 24.5% 37.6% 34.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.36 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.