דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 28 גרם למנה\יחידה

  • משחת וניל - כפית אחת
  • אבקת נוגט - 2 כפות
  • הבצק
  • חמאה - אריזת נייר (100 גרם)
  • סוכר - 2 כפות שטוחות - סה"כ (30 גרם)
  • קמח לבן -  כוסות - סה"כ (426 גרם)
    2 כוסות לבצק, 3/4 כוס לפירורים
  • ביצה - Large
  • פירורי הבצק
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
  • סוכר חום - 2 כפות שטוחות - סה"כ (30 גרם)
  • המילוי
  • קונפיטורת משמש - 1/2 צנצנת זכוכית - סה"כ (170 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ריבועי ריבה ופירורים
  • 1 מניחים בקערה חמאה רכה (חתוכה לקוביות), 2 כוסות קמח וסוכר, ובאמצעות האצבעות מפוררים היטב את החמאה והקמח עד לקבלת פירורים דקים ואחידים, ושכל החמאה והקמח עורבבו היטב ולא נשארו גושים של חמאה.
  • 2 מוסיפים את הביצה והוניל ומעבדים קצרות עד לקבלת גוש בצק אחיד. נותנים לבצק לנוח לפחות שעה במקרר.
  • 3 בינתיים בקערה אחרת מפוררים באמצעות האצבעות את כל מרכיבי הפירורים עד לקבלת תערובת פירורית אחידה.
  • 4 לאחר מנוחה של שעה מוציאים את הבצק ומשטחים בתבנית מלבנית בשכבה דקה ואחידה.
  • 5 מורחים מעל את הריבה ומפזרים את הפירורים.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 20-25 דקות, עד שהפירורים זהובים.
  • 7 מקררים, חותכים לריבועים ונהנים!
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 19% 8.2% 72.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב