דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 156 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מניחים את התחתיות בסיר עם 3 כוסות מים וכף חומץ ומבשלים כ- 20 דקות, עד לריכוך חלקי.
  • 2 מוציאים מהסיר ומעבירים למסננת.
  • 3 הכנת המלית - שמים במעבד מזון את כל החומרים למלית ומעבדים עד לקבלת עיסה.
  • 4 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים בתבנית אפיה.
  • 5 למילוי - מניחים בכל תחתית מעט מילוי מהמלית. מסדרים את כל התחתיות בתבנית. מברישים בחמאה ואופים בתנור כ- 30 דקות.
  • 6 מקשטים בשמיר קצוץ.
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)237152
חלבונים (גרם)10.79 6.92
פחמימות (גרם)64
שומנים (גרם)19.76 12.68
מתוכם שומן רווי (גרם)5.95 3.82
כולסטרול (מ"ג)27.34 17.55
נתרן (מ"ג)454.84291.91
סיבים תזונתיים (גרם)2.74 1.76
מים (גרם)69.6744.72
ויטמין A (מק"ג)29.8919.18
ויטמין B (מ"ג)0.320.2
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.080.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.160.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.683.65
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.04
ויטמין C (מ"ג)0.70.45
סידן (מ"ג)178.62114.63
ברזל (מ"ג)0.10.07
מגנזיום (מ"ג)3.832.46
זרחן (מ"ג)36.1823.22
אבץ (מ"ג)0.20.13
אשלגן (מ"ג)14.319.18
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.780.5
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.680.44

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7% 50.9% 27.8% 14.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.21 (1.45 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.