דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 131 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להעמיד את הדג במלח, מיץ לימון וחומץ למשך חצי שעה.
  • 2 בקערה לערבב את הטריאקי, יין לבן, מלח ושיני שום קצוצות.
  • 3 לטבול כל חתיכת דג ברוטב ולהניח בתבנית.
  • 4 ליצוק את יתרת הרוטב על הדגים ולהכניס לתנור ב- 180 מעלות למשך 20 דקות.
  • 5 לפתוח מדי פעם את התנור וליצוק את הרוטב שבתחתית התבנית.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום דג נסיכת הנילוס ניתן להשתמש בדג סלמון.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)153117
חלבונים (גרם)11.07 8.44
פחמימות (גרם)1512
מתוכן סוכרים (גרם)0.06 0.04
שומנים (גרם)3.36 2.56
מתוכם שומן רווי (גרם)1.34 1.02
כולסטרול (מ"ג)33.33 25.41
נתרן (מ"ג)830.02632.8
סיבים תזונתיים (גרם)0.12 0.09
מים (גרם)3.422.61
ויטמין B (מ"ג)0.170.13
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.010
ויטמין B3 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.180.13
ויטמין C (מ"ג)1.821.39
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.10.08
סידן (מ"ג)10.648.11
ברזל (מ"ג)0.10.08
מגנזיום (מ"ג)1.461.11
זרחן (מ"ג)8.936.8
אבץ (מ"ג)0.070.05
אשלגן (מ"ג)23.4217.85
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 11.3% 37.3% 51%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?