דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 190 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 ללוש את החומרים לבצק ולשטח בתבנית 26. לא לאפות!
  • 2 לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הפטריות (שמפיניון, פורטבלו) עד שמשחימות מעט.
  • 3 לערבב את השמנת החמוצה, הגבינה, הביצים, המלח והפלפל השחור (גרוס).
  • 4 להוסיף לתערובת הפטריות ולהעביר לבצק.
  • 5 לאפות בתנור בחום בינוני עד להשחמה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 26.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)273144
חלבונים (גרם)13.4 7.05
פחמימות (גרם)2312
מתוכן סוכרים (גרם)2.86 1.51
שומנים (גרם)14.6 7.68
מתוכם שומן רווי (גרם)7.83 4.12
כולסטרול (מ"ג)131.44 69.15
נתרן (מ"ג)296.99156.24
סיבים תזונתיים (גרם)1.28 0.67
מים (גרם)88.1346.36
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)31.7416.7
ויטמין B (מ"ג)2.181.15
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.220.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.980.52
ויטמין B5 (מ"ג)0.770.4
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)24.8513.08
ויטמין B12 (מק"ג)0.30.16
ויטמין C (מ"ג)4.512.37
ויטמין D (מק"ג)0.360.19
ויטמין E (מ"ג)0.230.12
ויטמין K (מק"ג)0.350.18
סידן (מ"ג)209.88110.41
ברזל (מ"ג)0.670.35
מגנזיום (מ"ג)16.598.73
זרחן (מ"ג)80.4342.31
אבץ (מ"ג)0.470.25
אשלגן (מ"ג)188.7799.31
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.350.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.30.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.870.46
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.790.42

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 28.1% 25.8% 43.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.42 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.