דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנה טעימה וצמחונית

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 340 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הבצל לרצועות ולטגן עד להשחמה. להוסיף את הפטריות ולטגן עוד 5 דקות.
  • 2 בקערה לערבב את אבקת מרק הפטריות, המלח, הפלפל השחור, הכורכום והמים.
  • 3 לחתוך את התפו"א לקוביות ולהניח בתבנית מרובעת. מעל לשים את תערובת הבצל והפטריות.
  • 4 למזוג מעל הירקות את תערובת התבלינים, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך שעה-שעה וחצי עד שהתפו"א מבושלים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להסיר את נייר הכסף ב- 10 הדקות האחרונות.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)20661
חלבונים (גרם)4.78 1.4
פחמימות (גרם)3711
מתוכן סוכרים (גרם)3.89 1.14
שומנים (גרם)4.97 1.46
מתוכם שומן רווי (גרם)0.41 0.12
נתרן (מ"ג)832.23244.53
סיבים תזונתיים (גרם)3.97 1.17
מים (גרם)214.963.14
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.050.01
ויטמין B (מ"ג)3.511.03
ויטמין B1 (מ"ג)0.170.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.01
ויטמין B3 (מ"ג)1.990.59
ויטמין B5 (מ"ג)0.790.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.480.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)25.17.38
ויטמין C (מ"ג)15.464.54
ויטמין E (מ"ג)0.070.02
ויטמין K (מק"ג)3.931.16
סידן (מ"ג)31.49.23
ברזל (מ"ג)1.220.36
מגנזיום (מ"ג)38.1511.21
זרחן (מ"ג)78.6123.1
אבץ (מ"ג)0.560.16
אשלגן (מ"ג)591.17173.7
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.9% 9.8% 9.5% 72.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.