דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 ממיסים שוקולד מריר (250 גרם), שמנת מתוקה (250 מ"ל), קקאו, תמצית וניל וסוכר במיקרו, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2 מרסקים את הפתי בר לפירורים דקים ויוצקים את תערובת השוקולד לפתי בר.
  • 3 משטחים את התערובת על נייר אפייה ומקררים.
  • 4 מקציפים את חומרי המלית (250 מ"ל שמנת מתוקה, אינסטנט וניל וחלב) ומורחים את המלית על בסיס העוגה.
  • 5 מגלגלים את הרולדה ונעזרים בנייר אפייה כדי להדק את הרולדה.
  • 6 ציפוי - ממיסים במיקרו שוקולד מריר (150 גרם) ושמנת מתוקה (150 מ"ל), מערבבים ויוצקים על הרולדה.
  • 7 מכניסים למקרר ובתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)354381
חלבונים (גרם)3.21 3.46
פחמימות (גרם)3841
מתוכן סוכרים (גרם)4.5 4.85
שומנים (גרם)20.99 22.6
מתוכם שומן רווי (גרם)4.53 4.88
כולסטרול (מ"ג)44.46 47.89
נתרן (מ"ג)121.85131.23
מים (גרם)0.130.14
ויטמין B (מ"ג)1.31.4
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.09
ויטמין B3 (מ"ג)1.061.14
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.09
ויטמין B12 (מק"ג)0.220.24
ויטמין C (מ"ג)3.343.6
ויטמין D (מק"ג)0.680.73
ויטמין E (מ"ג)0.110.12
סידן (מ"ג)179.65193.48
ברזל (מ"ג)1.341.44
מגנזיום (מ"ג)0.030.03
זרחן (מ"ג)0.020.02
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.460.49
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 33.7% 5.2% 61.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.51 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.