דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 200 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • העוגה:
  • יש להקציף את הביצים עם הסוכר, לפני סוף ההקצפה להוסיף את 6 כפות המים.
  • לאחר מכן יש להוסיף את הקמח והקקאו לקצף ובעזרת כף בתנועה סיבובית של קיפול לערבב.
  • את הכל יש לאפות בתבנית משומנת בתנור בחום של 200 מעלות.
  • הקרם:
  • מחממים על אש קטנה 2 מיכלי שמנת ולאחר רתיחה יש להוסיף תוך כדי ערבוב 400 גרם שוקולד (4 חפיסות)
  • ו2 כפיות נס קפה למשך 5 דקות נוספות.
  • לאחר מכן יש להכניס את הקרם למקרר למשך כ3 שעות.
  • לאחר הקירור של העוגה והקרם יש לחלק את העוגה לשניים.
  • את הקרם יש להקציף שוב ומורחים על אחד החלקים של העוגה ואת החלק הנוסף של העוגה מניחים מעל.
  • לציפוי יש לחמם בסיר את מיכל השמנת הנוסף ולהוסיף לו את חפיסת השוקולד ולערבב היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה,
  • מצננים את הרוטב ולאחר מכן מורחים על העוגה.
  • בתאבון!!!!
טיפ למתכון
ניתן להתיז קצת ברנדי או רום על העוגה.
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)689345
חלבונים (גרם)10.4 5.2
פחמימות (גרם)5829
מתוכן סוכרים (גרם)5.18 2.59
שומנים (גרם)46.38 23.2
מתוכם שומן רווי (גרם)27.66 13.84
כולסטרול (מ"ג)232.7 116.41
נתרן (מ"ג)177.388.69
סיבים תזונתיים (גרם)4.1 2.05
מים (גרם)26.5113.26
ויטמין A (מק"ג)48.824.41
ויטמין B (מ"ג)0.950.48
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.1
ויטמין B3 (מ"ג)0.070.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.570.28
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.818.41
ויטמין B12 (מק"ג)0.480.24
ויטמין C (מ"ג)0.020.01
ויטמין D (מק"ג)0.30.15
ויטמין E (מ"ג)0.350.18
ויטמין K (מק"ג)0.170.09
סידן (מ"ג)28.7914.4
ברזל (מ"ג)0.730.37
מגנזיום (מ"ג)10.595.3
זרחן (מ"ג)90.0945.07
אבץ (מ"ג)0.490.25
אשלגן (מ"ג)100.0550.05
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.480.24
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.410.2
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.430.71
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.310.65

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 39.2% 8.8% 48.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.73 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.