דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 349 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת תפוחי אדמה מרוקאית
פשטידה שתכינו שוב ושוב
  • 1 חותכים את תפוחי האדמה לקוביות, שוטפים, מסננים ומבשלים עד רכות.
  • 2 מוציאים, מסננים ומרסקים לפירה בקערה.
  • 3 מוסיפים את שאר המצרכים (מלבד השמן לטיגון) ומערבבים היטב עד לאיחוד.
  • 4 מחממים את שמן הזית במחבת לא דביקה עד שעולה עשן, מוזגים את הבלילה פנימה ומשטחים.
  • 5 לטגן 10 דקות ראשונות ללא מכסה, לכסות ולטגן 10 דקות נוספות.
  • 6 הופכים בעזרת צלחת, ממשיכים לטגן כ- 10 דקות נוספות ללא מכסה ומוציאים.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 21.7% 18.1% 52.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב