דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 162 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צ`ילי קון-קרנה
צ`ילי קון קרנה ביתי וטעים, צילום: סיגל פרץ ברמר
  • 1 בסיר מטגנים עם 2 כפות שמן בצל קצוץ עד להזהבה.
  • 2 מוסיפים שיני שום קצוצות ובשר בקר טחון, ומטגנים כ- 5 דקות עד שהבשר משנה את צבעו לחום.
  • 3 מוסיפים תבלינים: קינמון, פלפל שחור, פפריקה, כמון ומלח. מערבבים ומוסיפים רסק עגבניות, כוס מים, 1/2 כוס תירס ופלפל אדום חריף חתוך לפרוסות דקות עם הגרעינים (במידה ורוצים תבשיל פחות חריף יש להסיר את הגרעינים מהפלפל החריף ולהוסיף).
  • 4 לסנן את השעועית מהמים ולהוסיף לסיר.
  • 5 לבשל כ- 20 דקות על אש בינונית, עד שהתבשיל מסמיך.
  • 6 מגישים חם.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לאכול עם אורז לבן או בתוך טורטייה - מומלץ ביותר.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 10% 48.6% 34.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב