דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 44 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות קישואים
  • 1 מקלפים את הקישואים ותפוחי האדמה.
  • 2 מגררים בפומפייה את תפוחי האדמה (דק יחסית) ואת הקישואים בפומפייה (עבה יחסית).
  • 3 שמים בקערה, מוסיפים את הביצים, הקמח, מעט מלח ופלפל והפרמזן.
  • 4 מערבבים היטב.
  • 5 מחממים את השמן במחבת ויוצקים כמות מהתערובת, משטחים ומטגנים כמה דקות מכל צד עד להשחמה.
  • 6 בסוף מומלץ להניח על נייר סופג לספיגת השמן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 21.1% 18.2% 55.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב