דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 304 גרם למנה\יחידה (6-7 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הוראות ועצות מקדימות:
  • 1 לשמן מעט תבנית בגודל 24.
  • 2 לחמם תנור ל- 190 מעלות צלזיוס.
  • 3 אפשר לאפות את הטארט במנות אישיות.
  • 4 אפשר להכין מראש ולאפות בסמוך להגשה.
  • 5 אם המאפה לא יוצא מהתבנית, להכניס את התבנית לקערה גדולה עם מעט מים חמים.
  • אופן ההכנה:
  • 1 להמיס במחבת סוכר לקרמל, להוסיף חמאה רכה ולערבב.
  • 2 לשפוך לתבנית את הקרמל.
  • 3 לסדר מעל את התפוחים (5-6 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים לפלחים) בצורה יפה.
  • 4 לתבל בוניל וקינמון.
  • 5 להניח על התפוחים עיגול של בצק (חבילת בצק עלים חתוך קצת יותר מגודל התבנית) ולחורר. הבצק צריך להיות גדול מעט מקוטר התבנית, להכניס אותו מהצדדים כלפי פנימה כך שיעטוף את המילוי מהצדדים.
  • 6 לאפות עד להזהבת הבצק.
  • 7 להמתין דקה ואז להפוך בצלחת הגשה.
  • 8 בתיאבון!

ציוד נדרש: תבנית בגודל 24.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בתיה דורון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)766252
חלבונים (גרם)8.24 2.71
פחמימות (גרם)9632
מתוכן סוכרים (גרם)40.91 13.46
שומנים (גרם)39.79 13.09
מתוכם שומן רווי (גרם)20.64 6.79
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.50.16
כולסטרול (מ"ג)24.6 8.1
נתרן (מ"ג)343.94113.19
סיבים תזונתיים (גרם)1.69 0.56
מים (גרם)105.6234.76
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)2.460.81
ויטמין B (מ"ג)0.310.1
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.120.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.03
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.010
ויטמין C (מ"ג)4.871.6
ויטמין E (מ"ג)0.070.02
ויטמין K (מק"ג)0.80.26
סידן (מ"ג)8.582.82
ברזל (מ"ג)0.110.04
מגנזיום (מ"ג)5.071.67
זרחן (מ"ג)13.544.46
אבץ (מ"ג)0.070.02
אשלגן (מ"ג)111.8436.81
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.050.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 27.3% 5.7% 65.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.