דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 174 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את הדג בשמן הזית כשתי דקות מכל צד עד למצב של סגירת הדג.
  • 2 מחממים על אש נמוכה את השמנת, המלח, צרור הבזיליקום הקצוץ והחמאה כ- 5 דקות.
  • 3 מחממים תנור ל- 180 מעלות, מניחים את הדג על תבנית אפייה ושופכים את הרוטב מעליו.
  • 4 אופים כ- 25 דקות ובתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של Rebeka Ben Haim

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)376217
חלבונים (גרם)23.09 13.31
פחמימות (גרם)21
מתוכן סוכרים (גרם)0.07 0.04
שומנים (גרם)30.01 17.3
מתוכם שומן רווי (גרם)9.78 5.64
כולסטרול (מ"ג)91.53 52.76
נתרן (מ"ג)367.28211.69
סיבים תזונתיים (גרם)0.35 0.2
מים (גרם)82.1147.32
ויטמין A (מק"ג)57.232.97
ויטמין B (מ"ג)10.576.09
ויטמין B1 (מ"ג)0.330.19
ויטמין B2 (מ"ג)0.150.08
ויטמין B3 (מ"ג)7.924.56
ויטמין B5 (מ"ג)1.460.84
ויטמין B6 (מ"ג)0.650.38
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)47.3727.3
ויטמין B12 (מק"ג)2.691.55
ויטמין C (מ"ג)7.454.3
ויטמין E (מ"ג)0.170.1
ויטמין K (מק"ג)89,87351,800
סידן (מ"ג)86.2649.72
ברזל (מ"ג)1.030.59
מגנזיום (מ"ג)42.6724.6
זרחן (מ"ג)254.05146.43
אבץ (מ"ג)0.610.35
אשלגן (מ"ג)432.62249.35
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.332.5
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.180.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.660.38
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.272.46
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.981.14

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 53.8% 41.4% 4.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.18 (1.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.