דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (20 פרוסות עוגה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לטבול את הבישקוטים בנס קפה המוכן ולהניח בתבנית מרובעת בשכבה אחת.
  • 2 להכניס לקערה את השמנת, האינסטנט והחלב ולהקציף עד לקבלת קצף חזק.
  • 3 לשפוך מחצית מתערובת השמנת על הבישקוטים.
  • 4 לסדר שכבה שניה של בישקוטים טבולים בנס קפה.
  • 5 מעל השכבה השניה לשים את המחצית השניה של תערובת השמנת.
  • 6 מעל לזלף את סירופ השוקולד ולהכניס למקרר לכמה שעות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף את טעם האינסטנט לטעם של ריבת חלב/שוקולד.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)117194
חלבונים (גרם)1.64 2.72
פחמימות (גרם)1525
שומנים (גרם)5.61 9.3
מתוכם שומן רווי (גרם)3.15 5.22
כולסטרול (מ"ג)30.5 50.62
נתרן (מ"ג)81.5135.27
מים (גרם)14.8624.67
ויטמין B (מק"ג)35.759.25
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.040.06
ויטמין B5 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)29.649.13
ברזל (מ"ג)0.010.01
מגנזיום (מ"ג)0.61
זרחן (מ"ג)0.450.75
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)4.57.47

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 25.2% 7.4% 67.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.