דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 398 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחלק את הכרעיים לשוק וירך.
  • 2 לחמם שמן בסיר ולהכניס את חלקי העוף.
  • 3 לטגן עד להשחמה.
  • 4 להוסיף את המלח, הפפריקה, רסק העגבניות והמים ולהביא לרתיחה.
  • 5 להנמיך ולבשל שעה.
  • 6 להוציא את העוף מהסיר ולהניח בצלחת.
  • 7 להוסיף את האורז אל תוך הסיר ובמידת הצורך להוסיף עוד מים.
  • 8 לבשל עד שכל הנוזלים נספגים והאורז מבושל.
  • 9 להניח את האורז בצלחת מרכזית ומעל את חלקי העוף.
  • 10 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)474119
חלבונים (גרם)52.02 13.09
פחמימות (גרם)174
מתוכן סוכרים (גרם)0.16 0.04
שומנים (גרם)20.56 5.17
מתוכם שומן רווי (גרם)4.16 1.05
כולסטרול (מ"ג)164.5 41.38
נתרן (מ"ג)760.31191.27
סיבים תזונתיים (גרם)1.15 0.29
מים (גרם)258.9265.14
ויטמין A (מק"ג)71.0617.88
ויטמין B (מ"ג)14.673.69
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.440.11
ויטמין B3 (מ"ג)10.992.76
ויטמין B5 (מ"ג)2.340.59
ויטמין B6 (מ"ג)0.740.19
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)17.344.36
ויטמין B12 (מק"ג)0.610.15
ויטמין C (מ"ג)1.070.27
ויטמין D (מק"ג)00
ויטמין E (מ"ג)0.450.11
ויטמין K (מק"ג)1.20.3
סידן (מ"ג)28.527.17
ברזל (מ"ג)2.670.67
מגנזיום (מ"ג)46.2911.65
זרחן (מ"ג)330.6883.19
אבץ (מ"ג)5.711.44
אשלגן (מ"ג)471.03118.5
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.570.9
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.150.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.980.75
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)5.161.3
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.511.14

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 22.8% 57.6% 18.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?