דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (2 כיכרות לחם - כ- 24 פרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם שיפון
לחם שיפון ביתי
  • 1 בקערה לשים את כל המצרכים היבשים ולערבב, להוסיף 5 כפות שמן.
  • 2 להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת בצק דביק ואוורירי.
  • 3 לכסות בניילון נצמד ולהתפיח כשעה.
  • 4 לאחר שעה להסיר את הניילון, להוסיף עוד 5 כפות שמן ולתפוח קלות על הבצק (לא לערבב).
  • 5 לכסות שוב בניילון נצמד ולהתפיח 20 דקות.
  • 6 לרסס בספריי שמן את התבניות (2 תבניות אינגליש קייק גדולות).
  • 7 לאחר ההתפחה השנייה יש לחלק את הבצק לשני חלקים בין שתי התבניות.
  • 8 לסדר יפה בתבנית ולמרוח ביצה טרופה על הבצק.
  • 9 לפזר מעל הבצק כ-2 כפות גרעיני חמניה קלופים, שומשום, פרוסות שקדים ועגבניות מיובשות.
  • 10 לחמם תנור מראש ל- 220 מעלות ולאפות כ- 25 דקות.
  • 11 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.8% 12.9% 8.1% 64.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב