דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מפעילים את תנור האפייה בחום של 170 מעלות.
  • 2 מקציפים את החלבונים. כשנוצר קצף מוסיפים את הסוכר עד שמתקבל קצף יציב.
  • 3 בוחשים בנפרד את החלמונים ומוסיפים לקצף בהדרגה תוך עירבול איטי.
  • 4 מנפים את הקמח, הקורנפלור ואבקת האפייה ומוסיפים כל פעם כף לקצף ומקפלים.
  • 5 כשהקמח נבלע בתערובת, יוצקים לתבנית מספר 26 מרופדת בנייר אפייה או משומנת.
  • 6 אופים 5-7 דקות בחום 170 מעלות. מנמיכים ל- 160 מעלות וממשיכים לאפות כ- 3/4 שעה.
  • 7 לאחר כ- 30-35 דקות לנעוץ קיסם עץ במרכז העוגה ולראות אם הוא יוצא יבש.
  • 8 כשהקיסם יוצא יבש, לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור לפחות לרבע שעה.
  • 9 לפתוח מעט להוצאת האדים לכ- 5 דקות ולהוציא מהתנור.
  • 10 יום אחרי פורסים את העוגה ל- 3 חלקים, מרטיבים כל שכבה היטב עם מיץ האננס מהקופסא.
  • 11 מקציפים את מילוי קרם הוניל ומורחים בין השכבות ומעל לציפוי.
  • 12 מפזרים על העוגה חתיכות אננס. מי שרוצה ואוהב יכול לשים גם על הקצפת בין השכבות.
  • 13 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
חשוב מאוד להכין את עוגת הבסיס יום קודם. אופים את העוגה יום קודם כיוון שבאותו היום קשה עד בלתי אפשרי לפרוס אותה לשכבות.

ציוד נדרש: תבנית מספר 26 מרופדת בנייר אפייה או משומנת.

חמותי לא יכולה להגיע ליום הולדת משפחתית ללא העוגה הזו. תהליכי קירור העוגה הם כדי להשאיר אותה גבוהה במיוחד.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של רות

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)289192
חלבונים (גרם)5.61 3.72
פחמימות (גרם)2618
מתוכן סוכרים (גרם)7.26 4.82
שומנים (גרם)17.41 11.57
מתוכם שומן רווי (גרם)1.43 0.95
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)173.78 115.42
נתרן (מ"ג)254.43168.98
מים (גרם)25.4616.91
ויטמין A (מק"ג)53.4935.52
ויטמין B (מ"ג)0.780.52
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.150.1
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.510.34
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)15.7110.43
ויטמין B12 (מק"ג)0.30.2
ויטמין D (מק"ג)0.690.46
ויטמין E (מ"ג)0.350.23
ויטמין K (מק"ג)0.10.07
סידן (מ"ג)83.4355.41
ברזל (מ"ג)0.590.39
מגנזיום (מ"ג)4.012.66
זרחן (מ"ג)66.1943.96
אבץ (מ"ג)0.430.29
אשלגן (מ"ג)46.2730.73
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.640.42
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.520.35
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.220.81
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.140.76

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 35.3% 11.4% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.55 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה