דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור לחום בינוני של 175 מעלות ומרססים את התבנית בגודל 27X30 בשמן או לשמן במעט חמאה.
  • 2 ממיסים את החמאה והשוקולד מעל אדים או במיקרוגל עד שהם נמסים לגמרי (אם אתם ממיסים במיקרוגל אז להתחיל בדקה, להוציא, לבדוק ושוב פעם להוסיף זמן - כדי שהשוקולד לא ישרף).
  • 3 מעבירים לקערה גדולה, להוסיף סוכר, ביצים ותמצית וניל וטורפים היטב ידנית או במטרף חשמלי עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 4 מנפים פנימה את הקמח, הקקאו והמלח ומערבבים עד להיווצרות עיסה אחידה.
  • 5 יוצקים לתבנית ומוסיפים את האגוזים (לא חובה).
  • 6 אופים 25 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז הבראוניז יוצא נקי.
  • 7 מצננים ומגישים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לשמור בכלי אטום במקרר כארבעה ימים או חודש במקפיא.

ציוד נדרש: תבנית בגודל 27X30.

זהירות לא ליבש את העוגה. גם אם היא נראית לכם לא אפוייה זה בסדר - היא צריכה להיות רכה מבפנים עם שכבה יבשה מעל.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אורלי סרור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)324432
חלבונים (גרם)3.89 5.17
פחמימות (גרם)3850
מתוכן סוכרים (גרם)17.02 22.67
שומנים (גרם)17.57 23.41
מתוכם שומן רווי (גרם)8.88 11.82
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)84.69 112.79
נתרן (מ"ג)95.27126.89
סיבים תזונתיים (גרם)0.07 0.09
מים (גרם)11.2815.03
ויטמין A (מק"ג)23.2130.91
ויטמין B (מ"ג)0.430.57
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.13
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.230.31
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.313.71
ויטמין B12 (מק"ג)0.130.18
ויטמין C (מ"ג)0.510.68
ויטמין D (מק"ג)0.30.4
ויטמין E (מ"ג)0.150.21
ויטמין K (מק"ג)0.050.07
סידן (מ"ג)20.5827.42
ברזל (מ"ג)0.520.69
מגנזיום (מ"ג)2.763.68
זרחן (מ"ג)40.5153.95
אבץ (מ"ג)0.320.42
אשלגן (מ"ג)29.2738.98
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.042.72
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.230.3
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.550.73
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.510.68

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 29.7% 6.6% 63.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.42 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.