דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות נוטלה מושלמות לאירוח

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 16 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מקציפים בקערה את הנוטלה והביצה. מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עוד כדקה.
  • 2 מוסיפים את השוקולד ופולי הקקאו, מנפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח, ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד וקצת דביק ומבריק.
  • 3 שומרים בקירור למשך כשעה לפחות. לאחר הקירור צרים באמצעות כפית עוגיות קטנות (ניתן לכדרר אותן בידיים כדי לקבל צורה יפה), ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה עם רווחים בין עוגיה לעוגיה.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד שהעוגיות יציבות ומזהיבות. מתקבלות עוגיות נוטלה קלות וטעימות שכולם אוהבים!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
את פולי הקקאו אפשר להחליף באותה כמות של אגוזים גרוסים מכל סוג.

הערך התזונתי לא כולל את פולי הקקאו.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של טל אברזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)66421
חלבונים (גרם)1.18 7.55
פחמימות (גרם)959
מתוכן סוכרים (גרם)1.42 9.07
שומנים (גרם)2.68 17.11
מתוכם שומן רווי (גרם)1.05 6.69
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)6.34 40.49
נתרן (מ"ג)35.47226.56
סיבים תזונתיים (גרם)0.01 0.09
מים (גרם)1.288.2
ויטמין A (מק"ג)2.6516.93
ויטמין B (מ"ג)73.630.47
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.13
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.12
ויטמין B3 (מ"ג)00.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.17
ויטמין B6 (מ"ג)00.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.5616.38
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.09
ויטמין C (מ"ג)0.271.7
ויטמין D (מק"ג)0.030.22
ויטמין E (מ"ג)0.020.11
ויטמין K (מק"ג)00.03
סידן (מ"ג)11.0470.52
ברזל (מ"ג)0.181.12
מגנזיום (מ"ג)0.362.29
זרחן (מ"ג)14.6393.45
אבץ (מ"ג)0.020.14
אשלגן (מ"ג)4.2327.04
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.39
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.36

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 20.4% 9% 70.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.