דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הדובשניות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דובשניות קפה ואגוזים
  • 1 בקערה טורפים יחד את הסוכר החום והדבש.
  • 2 מוסיפים את הביצה והיין הלבן, ומערבבים היטב.
  • 3 מוסיפים את השמן וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4 מוסיפים את אבקת נס הקפה, הקינמון והמלח, ומערבבים.
  • 5 מנפים את הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים את אבקת הפודינג והאגוזים, ומערבבים בעדינות עד לקבלת בצק רך, דביק ונעים למגע.
  • 6 באמצעות ידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים ועגולים מהבצק.
  • 7 מסדרים אותם במרווחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 10-12 דקות עד שהעוגיות נסדקות ומזהיבות בשוליים.
  • 8 לאחר שהעוגיות מצטננות, מערבבים את מרכיבי הזיגוג עד לקבלת המרקם הרצוי וטובלים את החלק העליון של הדובשניות עד שהן מצופות בזיגוג.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 11.4% 6.1% 82.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב