דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 984 גרם למנה\יחידה (ארוחה ל- 2 סועדים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בסיר בינוני מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה, מוסיפים את הכוסמת (מבוררת ונקייה מאבנים) ומטגנים יחד כדקה.
  • 2 מוסיפים את הירקות (חצי שקית תערובת ירקות קפואים - מה שאוהבים) ומבשלים תוך בחישה כ- 2 דקות.
  • 3 מוסיפים תבלינים (לפי הטעם) ומכסים במים עד כ- 1/2 ס"מ מעל הכוסמת והירקות.
  • 4 מביאים לרתיחה, מעבירים ללהבה הכי קטנה, מכסים את הסיר ומבשלים (כמו אורז) כ- 20 דקות, עד שאין בכלל נוזלים.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של רות

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)46147
חלבונים (גרם)10.62 1.08
פחמימות (גרם)657
מתוכן סוכרים (גרם)8.67 0.88
שומנים (גרם)19.93 2.03
מתוכם שומן רווי (גרם)1.42 0.14
נתרן (מ"ג)435.0344.21
סיבים תזונתיים (גרם)7.18 0.73
מים (גרם)716.7472.84
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)39.594.02
ויטמין B (מ"ג)2.680.27
ויטמין B1 (מ"ג)0.120.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.01
ויטמין B3 (מ"ג)1.440.15
ויטמין B5 (מ"ג)0.570.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.350.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)39.774.04
ויטמין C (מ"ג)9.490.96
ויטמין E (מ"ג)0.570.06
ויטמין K (מק"ג)4.320.44
סידן (מ"ג)61.416.24
ברזל (מ"ג)1.620.16
מגנזיום (מ"ג)76.987.82
זרחן (מ"ג)131.9613.41
אבץ (מ"ג)1.060.11
אשלגן (מ"ג)393.6540
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.430.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.40.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.250.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.240.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7% 19.3% 10.3% 63.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.