דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שקשוקה בטעם שום

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 255 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים את השמן במחבת גדולה ומוסיפים את רסק העגבניות לשקשוקה.
  • 2 מוסיפים את העגבניות, את השום הפרוס ומעט מים (ככוס) ומביאים לרתיחה.
  • 3 שוברים את הביצים פנימה בזהירות, אחת אחת, ומבשלים על להבה נמוכה, עד שהחלבון מתייצב והחלמון רך ורוטט, או יציב גם הוא (לפי הטעם).
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גרגירי חומוס, פלפלים או קוביות גבינה בולגרית.
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)15762
חלבונים (גרם)9.44 3.71
פחמימות (גרם)104
מתוכן סוכרים (גרם)1.73 0.68
שומנים (גרם)8.71 3.42
מתוכם שומן רווי (גרם)2.18 0.85
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.01
כולסטרול (מ"ג)215.76 84.78
נתרן (מ"ג)1,134445.47
סיבים תזונתיים (גרם)1.85 0.73
מים (גרם)163.564.24
ליקופן (מ"ג)1.750.69
ויטמין A (מק"ג)106.6241.89
ויטמין B (מ"ג)2.070.81
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.290.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.410.16
ויטמין B5 (מ"ג)1.020.4
ויטמין B6 (מ"ג)0.250.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)35.0113.76
ויטמין B12 (מק"ג)0.520.2
ויטמין C (מ"ג)15.876.23
ויטמין D (מק"ג)1.190.47
ויטמין E (מ"ג)1.30.51
ויטמין K (מק"ג)3.641.43
סידן (מ"ג)57.5522.61
ברזל (מ"ג)1.610.63
מגנזיום (מ"ג)15.195.97
זרחן (מ"ג)144.5456.8
אבץ (מ"ג)0.940.37
אשלגן (מ"ג)242.2695.19
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.420.56
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.190.47
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.961.55
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.771.48

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 28.8% 31.2% 33.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.