גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ערבי | » | לחמא בעג`ון עם בשר בקר |
5 מנות/יחידות, 368 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 747 | 203 |
חלבונים (גרם) | 34.98 | 9.49 |
פחמימות (גרם) | 85 | 23 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 6.4 | 1.74 |
שומנים (גרם) | 30.7 | 8.33 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 5.82 | 1.58 |
כולסטרול (מ"ג) | 60.8 | 16.5 |
נתרן (מ"ג) | 1,126 | 305.75 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.78 | 0.48 |
מים (גרם) | 192.08 | 52.14 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 10.06 | 2.73 |
ויטמין B (מ"ג) | 6.62 | 1.8 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.08 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.17 | 0.05 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 5.24 | 1.42 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.62 | 0.17 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.48 | 0.13 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 17.97 | 4.88 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 2.48 | 0.67 |
ויטמין C (מ"ג) | 19.24 | 5.22 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.39 | 0.1 |
ויטמין K (מק"ג) | 8.38 | 2.28 |
סידן (מ"ג) | 37.13 | 10.08 |
ברזל (מ"ג) | 2.67 | 0.73 |
מגנזיום (מ"ג) | 30.55 | 8.29 |
זרחן (מ"ג) | 212.42 | 57.66 |
אבץ (מ"ג) | 5.4 | 1.47 |
אשלגן (מ"ג) | 461.16 | 125.18 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.07 | 0.02 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.07 | 0.02 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.03 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.03 | 0.01 |