דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 73 גרם למנה\יחידה (20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פסטה
פשטידת פסטה עם גבינות
  • 1 בקערה גדולה טורפים ביצים עם מלח ופלפל.
  • 2 מוסיפים חלב, את כל הגבינות ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את הפסטה (המבושלת), ומערבבים שוב.
  • 4 מרססים בנדיבות תרסיס שמן על התבנית שרוצים להכין בה את הפשטידה, ומפזרים את פירורי הלחם (רצוי לבצע תנועות לחיצה על מנת שידבקו כמה שאפשר).
  • 5 מעבירים את התערובת שבקערה לתבנית (חשוב לא לערבב כשכבר נמצא בתבנית על מנת לא להזיז את פירורי הלחם).
  • 6 אופים בחום בינוני-נמוך, עד שהחלק העליון של הפשטידה מזהיב.
  • 7 בתיאבון.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 12.3% 31.1% 55.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב