דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 63 גרם למנה\יחידה (כ- 30 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פריקסה
פריקסה מהמטבח הטוניסאי
  • 1 ללוש היטב יחד את כל החומרים בקערה (להשתמש בחצי כוס שמן).
  • 2 לכסות את הקערה במגבת לחה או ניילון נצמד ולתת לזה לתפוח כשעה.
  • 3 ליצור לחמניות מאורכות או עגולות.
  • 4 לטגן בשמן עמוק (בשמן הנותר).
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להכין פריקסה-סביח - למלא את הפריקסה במרכיבי הסביח העיראקי המפורסם.

יש לטגן בשמן עמוק - חצי כוס השמן איתה מטגנים, הינה הערכה לכמות השמן הנספגת במזון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 21.7% 10.3% 68%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב