מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 319 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מפרום קל וטעים
- 1 לפרוס את תפוחי האדמה דק.
- 2 לערבב יחד את כל החומרים של תערובת הבשר.
- 3 למלא כל תפו"א בתערובת בשר, לטבול בקמח ואח"כ בביצה. לטגן בשמן משני הצדדים ולסדר בסיר אחד מעל השני.
- 4 להכין את רוטב העגבניות, ולשפוך את הרוטב מעל תפוחי האדמה.
- 5 לבשל עד רתיחה, להנמיך את האש, ולבשל עד ריכוך.
- 6 להכניס לתנור בחום של 100 מעלות לכמה שיותר זמן.
- 7 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.4% |
19.1% |
24.8% |
52.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב