מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
ארוחת בוקר מפנקת, צילום: Shutterstock
- 1 קוצצים את הבצל הסגול, מרססים מעט שמן במחבת, מטגנים קלות עד שיזהיב מעט אבל לא יישרף ומעבירים לכלי.
- 2 טורפים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל שחור.
- 3 מרססים פעם נוספת מעט שמן על המחבת, מניחים את עלה הסיגר על המחבת ומוזגים את הביצים הטרופות.
- 4 כשהחלק התחתון מעט עשוי, הופכים לצד השני עד שמשחים והופכים בחזרה כך שעלה הסיגר כלפי מטה. מפזרים מעל את הבצל המטוגן, הפטרוזיליה הקצוצה והגבינה הצפתית, מקפלים לשניים, מנמיכים לאש נמוכה מאוד, ומשאירים לעוד כחצי דקה על כל צד.
- 5 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.4% |
32.6% |
36.8% |
29.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב