דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מעדן טעים ומעורר תיאבון

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 327 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לבשל את שעועית המאש ב- 4 כוסות מים להתרככות.
  • 2 לסנן עודפי מים.
  • 3 להוסיף את האפונה המופשרת ללא בישול, לתבל במלח ופלפל ולערבב בזהירות - לא למעוך.
  • 4 להניח ערימה במרכז צלחת, לפזר מעל פיסטוקים קצוצים בנדיבות.
  • 5 לצקת בהיקף יוגורט עד 4/5 מגובה המאש והאפונה.
  • 6 לזלף מעל היוגורט שמן זית מתובל עם תימין.
  • 7 לאכול פושר ולהתענג.
  • 8 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של נורית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)19259
חלבונים (גרם)8.46 2.59
פחמימות (גרם)196
מתוכן סוכרים (גרם)0.57 0.17
שומנים (גרם)9.54 2.92
מתוכם שומן רווי (גרם)2.33 0.71
כולסטרול (מ"ג)6.43 1.97
נתרן (מ"ג)220.3267.35
סיבים תזונתיים (גרם)6.52 1.99
מים (גרם)192.1258.73
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.640.19
ויטמין B (מ"ג)0.420.13
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.170.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.120.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)45.513.91
ויטמין C (מ"ג)0.530.16
ויטמין E (מ"ג)0.040.01
ויטמין K (מק"ג)0.890.27
סידן (מ"ג)98.8130.2
ברזל (מ"ג)0.450.14
מגנזיום (מ"ג)15.84.83
זרחן (מ"ג)28.568.73
אבץ (מ"ג)0.260.08
אשלגן (מ"ג)77.7923.78
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.2% 22.2% 19.7% 42.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.47 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.