דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה (20 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להקציף 4 חלבונים ולהוסיף בהדרגה חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב וחלק.
  • 2 בסיר על אש קטנה לשים: קקאו, כוס סוכר, כוס מים, 2 סוכר וניל, רום ומחמאה. להרתיח תוך כדי ערבוב מתמיד ולאחר מכן לקרר.
  • 3 להוסיף את החלב המרוכז (פחית של 380 גרם) ולערבב.
  • 4 להוסיף חלמונים, קמח וקוקוס ולערבב.
  • 5 לשפוך את החלבונים על התערובת ולערבב בתנועות קיפול עד למיזוג שתי התערובות.
  • 6 לרסס תבנית ולשפוך את העיסה.
  • 7 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 60-50 דקות.
  • 8 לצנן ולפרוס את העוגה באמצע לשני חלקים.
  • 9 להקציף את כל מצרכי הקרם לתערובת חלקה ויציבה.
  • 10 למרוח קרם באמצע. לצפות את כל העוגה בקרם הנותר.
  • 11 לפזר מעל שקדים, ולקשט מסביב בדובדבנים.
  • 12 לקרר לפני ההגשה.
  • 13 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה קפיצית מספר 28.

יכול לשמש כקינוח בחגים (חלבי).

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של מזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)412304
חלבונים (גרם)5.17 3.81
פחמימות (גרם)4433
מתוכן סוכרים (גרם)13.46 9.93
שומנים (גרם)24.02 17.72
מתוכם שומן רווי (גרם)7.26 5.36
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)80.79 59.6
נתרן (מ"ג)281.68207.81
סיבים תזונתיים (גרם)0.87 0.64
מים (גרם)23.8217.57
ויטמין A (מק"ג)18.5613.69
ויטמין B (מ"ג)0.330.24
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.180.13
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.556.31
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.08
ויטמין C (מ"ג)0.470.34
ויטמין D (מק"ג)0.240.18
ויטמין E (מ"ג)0.120.09
ויטמין K (מק"ג)0.030.03
סידן (מ"ג)72.6953.62
ברזל (מ"ג)0.430.32
מגנזיום (מ"ג)1.541.14
זרחן (מ"ג)30.3322.38
אבץ (מ"ג)0.150.11
אשלגן (מ"ג)16.2812.01
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.220.16
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.420.31
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.40.29

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 32.3% 7% 59.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.