דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 376 גרם למנה\יחידה (3 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לטגן את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב, להוציא למסננת.
  • 2 לקחת מחבת מתאימה שתכיל גם את תפוחי האדמה, להוסיף שמן, "לסגור" את הסטייק בערך 10 דקות, להוסיף את תפוחי האדמה ולערבב.
  • 3 להוסיף תבלינים ולערבב.
  • 4 לכסות את המחבת ולבשל על אש נמוכה בערך חצי שעה.
  • 5 אם חסר נוזלים, להוסיף מעט מים.
  • 6 להגיש חם.
  • 7 בתיאבון!

להוסיף מים - רק אם חסר. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. יש לטגן בשמן עמוק - כמות השמן היא הכמות המוערכת הנספגת במתכון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בתיה דורון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)879234
חלבונים (גרם)41.45 11.01
פחמימות (גרם)6517
מתוכן סוכרים (גרם)0.63 0.17
שומנים (גרם)49.45 13.14
מתוכם שומן רווי (גרם)11.99 3.19
כולסטרול (מ"ג)168 44.64
נתרן (מ"ג)401.23106.62
סיבים תזונתיים (גרם)5.9 1.57
מים (גרם)213.1156.63
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.030.01
ויטמין B (מ"ג)18.294.86
ויטמין B1 (מ"ג)0.380.1
ויטמין B2 (מ"ג)0.230.06
ויטמין B3 (מ"ג)14.613.88
ויטמין B5 (מ"ג)1.870.5
ויטמין B6 (מ"ג)1.120.3
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)73.7819.6
ויטמין B12 (מק"ג)2.330.62
ויטמין C (מ"ג)307.97
ויטמין E (מ"ג)0.880.23
ויטמין K (מק"ג)8.572.28
סידן (מ"ג)51.9313.8
ברזל (מ"ג)4.121.09
מגנזיום (מ"ג)88.2523.45
זרחן (מ"ג)486.86129.37
אבץ (מ"ג)7.261.93
אשלגן (מ"ג)1,453386.11
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.550.41
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.190.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.240.33
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)16.454.37
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)15.624.15

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 30.6% 25.7% 40%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.