דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (כ- 30 קוביות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בראוניז שוקולד, קפה ושקדים
עוגת בראוניז עשירה
  • 1 מחממים את השוקולד המריר במיקרוגל בפולסים של 30 שניות יחד עם הסוכר עד שהשוקולד נמס, ומערבבים היטב.
  • 2 מוסיפים ביצה אחר ביצה (כל פעם מוסיפים ביצה אחת ומערבבים היטב, ורק אז מוסיפים עוד ביצה). מוסיפים את השקדים הטחונים, הקפה הנמס, השמן, המלח והקורנפלור, ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • 3 יוצקים לתבנית משומנת, מפזרים מעל בשכבה אחידה את השקדים המולבנים ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 15-20 דקות (קיסם שמוחדר לעוגה צריך לצאת קצת "מלוכלך", כי הבראוניז צריכים להישאר לחים. לבראוניז קרום מבריק וחלק).
  • 4 לצנן את הבראוניז לחלוטין בטמפרטורת החדר, להעביר למקרר למשך כמה שעות ורק אז לחתוך (אחרת הוא יתפרק).
  • 5 בתיאבון וחג שמח ומתוק חיוך

ציוד נדרש: תבנית 24X30.

ככל שהתבנית קטנה יותר - זמן האפייה מתארך, ולכן יש לשים לב. הבראוניז אמורים להיות לחים אבל אפויים. אם אוהבים אותם פחות לחים, אופים 5 דקות נוספות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 34.2% 8.3% 55.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב