דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לצלות הכבדים על מנת להכשירם. לטגנם בשמן.
  • 2 להוסיף מלח ופלפל ולהמשיך לטגן עד לשינוי הצבע.
  • 3 להוסיף סיידר תפוחי עץ ופלפל שחור גרוס.
  • 4 לכבות אש ולכסות.
  • 5 לתת "לעמוד" כ- 15 דקות במחבת מכוסה.
  • 6 לטחון עם הביצים הקשות והמחמאה למרקם חלק.
  • 7 לתקן טעמים ולכסות.
  • 8 להגשה לקצוץ את הבצל הירוק לגלגלים ולעטר סביב.
  • 9 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של נורית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)258169
חלבונים (גרם)26.67 17.47
פחמימות (גרם)42
מתוכן סוכרים (גרם)0.81 0.53
שומנים (גרם)14.56 9.54
מתוכם שומן רווי (גרם)4.05 2.65
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.080.05
כולסטרול (מ"ג)614.23 402.33
נתרן (מ"ג)259.14169.74
סיבים תזונתיים (גרם)0.44 0.29
מים (גרם)97.5963.92
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)3,6462,388
ויטמין B (מ"ג)22.8814.99
ויטמין B1 (מ"ג)0.280.18
ויטמין B2 (מ"ג)2.141.4
ויטמין B3 (מ"ג)11.717.67
ויטמין B5 (מ"ג)7.484.9
ויטמין B6 (מ"ג)0.760.5
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)493.93323.53
ויטמין B12 (מק"ג)18.0411.81
ויטמין C (מ"ג)6.114
ויטמין D (מק"ג)0.840.55
ויטמין E (מ"ג)1.130.74
ויטמין K (מק"ג)33.3721.86
סידן (מ"ג)39.6325.96
ברזל (מ"ג)11.467.5
מגנזיום (מ"ג)29.7319.47
זרחן (מ"ג)440.9288.8
אבץ (מ"ג)3.812.5
אשלגן (מ"ג)356.46233.49
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.611.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.470.31
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.741.79
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.481.63

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 32.2% 59% 7.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.