גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | קנלוני |
6 מנות/יחידות, 359 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
כנסו: ספר המתכונים של טל אברזל
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 395 | 110 |
חלבונים (גרם) | 27.63 | 7.7 |
פחמימות (גרם) | 38 | 11 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 5.46 | 1.52 |
שומנים (גרם) | 14.92 | 4.16 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.74 | 1.04 |
כולסטרול (מ"ג) | 63.33 | 17.65 |
נתרן (מ"ג) | 956.56 | 266.57 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.46 | 0.68 |
מים (גרם) | 215.06 | 59.93 |
ליקופן (מ"ג) | 3.49 | 0.97 |
ויטמין A (מק"ג) | 33.52 | 9.34 |
ויטמין B (מ"ג) | 7.65 | 2.13 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.11 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.2 | 0.05 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 6 | 1.67 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.76 | 0.21 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.55 | 0.15 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 31.47 | 8.77 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 2.58 | 0.72 |
ויטמין C (מ"ג) | 31.79 | 8.86 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.02 | 0.28 |
ויטמין K (מק"ג) | 2,094 | 583.67 |
סידן (מ"ג) | 58.46 | 16.29 |
ברזל (מ"ג) | 3.63 | 1.01 |
מגנזיום (מ"ג) | 39.37 | 10.97 |
זרחן (מ"ג) | 244.75 | 68.21 |
אבץ (מ"ג) | 5.73 | 1.6 |
אשלגן (מ"ג) | 685.04 | 190.91 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.12 | 0.03 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.1 | 0.03 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.04 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.04 | 0.01 |